den hall't BBQ

Wij verzorgen al uw barbecue-feestjes in en rond Zoersel!

U kan bij ons zelf uw BBQ-pakket samenstellen. Naast een uitgebreide keuze aan vlees en vis, bieden wij u ook een vegetarisch alternatief en kunnen wij rekening houden met mogelijke voedselallergieën, speciale diëten of intolleranties.

Al onze pakketen zijn standaard voorzien van een ruime keuze aan groenten (tomaten, sla, wortelen, komkommer), gekookte eieren, koude pastasalade en aardappelsalade. Ook verschillende sauzen, kruidenboter en brood zijn inbegrepen.

Bakt u graag zelf, dan moet u enkel uw BBQ aansteken en kan u zo beginnen. Wenst u dat wij komen bakken zodat u zelf mee kan feesten, dan komen wij ter plaatse met onze houtskoolbarbecue. U geniet zelf mee en hoeft zich van niets iets aan te trekken.

Vul ons aanvraagformulier hieronder in, wij zullen u spoedig contacteren met een interessante prijsofferte. Onze zaak is in Halle (Zoersel), we vertrekken dus steeds van daar met onze dagverse producten. Maar uiteraard komen wij ook graag buiten Zoersel voor uw BBQ-feest.

In onze offerte voorzien wij ook een eventuele verplaatsingskost, afhankelijk van de afstand en de grootte van uw feest kan deze variëren.

Tot binnenkort!

 

straat, huisnummer en gemeente aub

Maak hieronder een keuze uit ons assortiment.
Standaard voorzien wij per volwassene 3 stukken vlees/vis/vegi. Indien u meerdere verschillende soorten aanvinkt, zullen wij u contacteren voor een offerte op maat.

Prijzen zijn afhankelijk van het soort vlees/vis/vegi en de dagprijzen.

Onze specials dient u ten minste 2 weken op voorhand te bestellen!
Wenst u een vegetarisch alternatief, vul dan hierboven het aantal vegetariërs in en wij zorgen er voor!
Wenst u dessert mee te bestellen?
Wenst u zelf te bakken? Of doen wij dat voor u? Maak hierboven uw keuze aub.
Heeft u opmerkingen, vragen, suggesties, voedselallergieën, ... of wenst u extra info te geven bij uw aanvraag, vul deze dan hierboven in aub.

Geen zin in BBQ, huur eens een frituur!

den_hallt_bbq